after a good sleep...

today let's smile! :)

hello kitty!

u don't have to be crazy to be my friend...

vineri, 4 februarie 2011

sall, ce.ati mai facut? va dau un pont pt ziua de azi...nu e nevoie sa fii cineva k sa poti rade, sa poti zambi, s poti iubi...sau sa poti face pe cineva fericit. Ce i drept, fericirea e trecatoare, dar urmele unui suras nu dispar niciodata, knd vrei o sa ti aduci aminte de el, ramane intiparit in memorie. Acum depinde doar sa vrei..sa nu te lasi in panza tristetii si a nefericirii k nu aduce nimic bun.Asa k zambeste...si vei avea o zi mai buna.  E bn sa fii constient k viata nu e tocmai roz si nu prea ti permiti sa visezi dar...am zis nu prea, deci e bn pt corasonul tau sa mai si visezi din cand in cand pt k uneori doar visele ne tin in viata. Speranta, iubirea si iertarea...este nevoie ca toti sa invatam sa iertam, resentimentele si ura nu aduc decat mai multa ura si mult regret. Poate nu acum dar in cele din urma ramane doar regretul. Dorinta de razbunare e in noi, nu e nevoie de mult sa o aducem la suprafata si poate e un pic de satisfactie dar...e oare de ajuns? Cat iti mentine moralul o razbunare inqeiata si kt iti amaraste viata?
 Vorbesc acum intr un alt sens, acela al sinceritatii si nu al cuvintelor cu subinteles sau al poetilor. Incep sa inteleg k in viata mai trebuie  sa si iertam pt a putea merge mai departe, poate ne ia putin din mandrie sau din asa zisul respect de sine dar...in cele din urma noi suntem adevaratii invingatori knd nu ne lasam condusi de ea. Trebuie puterea de a merge mai departe si cu totii o avem , unii mai putin, altii mai mult, dar iertarea o avem in suflet din nastere. Razbunarea... o dobandim cu ''ajutorul'' lumii exterioare care uneori pare k nu lasa cale de intors...
  ''tine minte trei cuvinte de la baciul moldovan...nu cata iubiri secrete, un cioban e tot cioban...''  o lectie buna de meditare, poate candva ii voi putea aplica adevaratul sens si nu voi cauta ce nu se gaseste, totusi odata cu asta scade si speranta asa k... Stiu k e o cale dreapta prin care toate se pot face fara ranirea nimanui si care contine toate drumurile corecte pe care ar trebui sa le alegem. Dar pt  a o gasi trebuie sa gasesti mai intai drumul catre intelegere fata de tine insuti si apoi fata de ceilalti. Sa inveti sa fii atent la ei, sa ii urmaresti cand au nevoie de tine, sa i iubesti si sa i respecti. Apoi se va ajunge automat la tine si deci vei renunta la egoism k apoi sa ajungi tot unde te ar fi dus egoismiul, doar k in calea asta sunt inclusi si cei din jur, nu doar tu, si de data asta nu prin egoism ci prin cv mult mai multumitor. Desi in lumea in care traim nu prea iti mai arde sa nu fii egoist pt k toti se intorc knd mergi direct la ei, o roata tot se invarte, mai greu, mai usor...printr un Dumnezeu al fiecaruia dintre noi sau doar printr o banala soarta...ea exista. So...have a nice day!.
                                                                                                            kiss, Ally

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu